dimecres, 15 de juny de 2016

PREMI AELC PER A ANTONI FERRER

El poeta Antoni Ferrer, membre del nostre col·lectiu, ha sigut guardonat amb el XXVI premi de la crítica dels Escriptors Valencians pel seu llibre de poesia "Variacions Goldberg", publicat en 2015. Una magnífica notícia que valora el talent poètic del nostre company. L'acte de lliurament se celebrarà el dia 17 de juny, a l'Octubre Centre de Cultura Contemporània, a les 19:30


Els guanyadors dels XXVI Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, a les millors obres publicades l'any 2015 són: Martí Domínguez en narrativa (La sega, Proa), Antoni Ferrer en poesia (Variacions Goldberg, Denes), Marc Granell en infantil (La vida que creix, Andana), Anna Moner en assaig (Gabinet de curiositats, Pruna Llibres), Lliris Picó en juvenil (Moisés, estigues quiet, Bullent) i Rodolf Sirera en teatre (Trio, Bromera).


Lliurament dels XXVI Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, a les millors obres de narrativa, literatura infantil, literatura juvenil, poesia, assaig i teatre, i premi de difusió de la literatura, que atorga l'AELC. Presentarà l'acte Susanna Lliberós, i hi haurà un tast de l'espectacle Cinc actrius lligen Rodoreda, amb Pilar Almeria i Pepa Juan, i música d'Irene Klein. Durant el lliurament es farà un homenatge a l'escriptora Carme Miquel, a càrrec de Rosa Magraner.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada