diumenge, 2 de març del 2014

CRÒNICA DE LA PRESENTACIÓ DEL LLIBRE "TASTS DE VIDA"

El divendres passat, la nostra companya Pura Peris va presentar el seu llibre "Tasts de vida" a l'aula polivalent del Centre de Persones Adultes. Al l'acte va assistir una gran quantitat de persones (totes amigues, segons l'autora). 
A l'inici de l'acte es va poder escoltar un dels seus poemes, "Una vella desnonada", recitat per Sterxu Villanueva que no va poder a l'acte i va voler participar amb aquesta gravació. 
El regidor de Cultura de L'Eliana, José Lorente Marco, va presentar  Pura  de la  que va fer una semblança de la seua persona i de la seua obra. Una part de la presentació va ser realitzada com a un entrevista. Participaren també alguns assistents a l'acte com la degana de la facultat de Dret, Maria Elena Olmos; María Dolores Baixauli, que va comentar diversos aspectes sobre la intertextualitat de l'obra de Pura; Víctor Iñurria, que comentà una anècdota viscuda a l'Uzbekistan sobre el valor de viure o de simplement "estar".
Després hi hagué un recitat poètic a càrrec d'amics, companys de la Jam Poètica de L'Eliana i del grup d'escriptors de Camp de 
Túria, LletrAEdeta. Tots van estar acompanyats a la guitarra espanyola pel músic Piotr Krawczyk. Salvador Torrent i Rafael Desco, president i vocal de la Junta Directiva del CEL de L'Eliana,  van recitar el poema "Et porte a l'ànima. Oda a L'Eliana"; Rosa Cañada, directora de l'IES La Garrigosa de Meliana, "Arbre nu"; Jesús Giron, de LletrAEdeta, "Ferida insondable"; Enric Sanç, també de LletrAEdeta, "Miratge del no-res"; Jordi Guerora, LletrAEdeta i Jam Poètica, "En el silenci de l'Oblit"; Teresa Badenes i Germán López-Guitián, "Cuestión de refranes" ; Maribel Fuertes, presidenta de la Jam Poètica, "Revel·lió";  Julia Serra, del Club de lectura L'Eliana, "Poesia" i el rapsode Joan Femenia, "Amar amb cinc sentits".





A la Galeria fotogràfica podeu veure més fotos de l'acte, algunes són de Pilar Soler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada